2019 års tidning släpps idag!

Vår tidning speglar vårt arbete för ett bättre företagarklimat och en ny samhällsmodell.
Du kan läsa den här.

I årets tidning kan du kan bland annat läsa följande:

Rapporten ”Invandring och brottslighet – ett trettioårsperspektiv”
Vi har uppdaterat Brås studie från 2005. Personer med utrikes bakgrund är misstänkta för fler brott än inrikes födda. Ej folkbokförda står för 13 procent av totala antalet begångna brott. Andra generationens invandrare är mer benägna att begå brott än sina invandrade föräldrar.

Den allmänna löneavgiften – en smygbeskattning på 225 miljarder kronor
Den allmänna löneavgiften utgör över en tredjedel av arbetsgivaravgifterna. Det är en ren skatt som saknar koppling till socialförsäkringssystemet. Pengar som kunde ha gått till att stärka socialförsäkringssystemet och pensionerna går nu istället rakt in i statskassan där de kan användas för vilka ändamål som helst.

Kolumnister: Lotta Gröning, Malcom Kyeyune, Stig-Björn Ljunggren, Annika Borg, Widar Andersson, Inger Enkvist, Peter Santesson och Jens Ganman.

Företagarombudsmannen: ”Lag och ordning är också en företagarfråga”.
När samhällets grundvalar krackelerar och tryggheten dalar kan man inte sticka huvudet i sanden och och enbart prata om det problem som stod i fokus för 15 år sedan.

Dessutom: En migrationspolitik för 2020-talet, överbeskattningen av bilister och behovet av reglering av automatiska beslut. Konkurrenskommissionen granskar kommuners lagöverträdelser och Den Nya Välfärdens arbete bidrar till att stoppa skadliga förslag.

Trevlig läsning!